Over mij

Ik ben Carina Mathot

Ik ben de co-piloot van gedreven ondernemers om samen stappen te zetten om hun bedrijf te laten groeien.

Ik werk het liefst met ambitieuze ondernemers die al een tijd actief zijn en klaar voor de volgende groeifase van hun bedrijf. Ondernemers die kansen zien, maar nu nog teveel tijd kwijt zijn aan het aansturen van hun team of waar het juiste team nog ontbreekt om hun visie te realiseren. Hierdoor zijn zij steeds energie kwijt aan zaken die ze afleiden van hun ondernemersmissie.

Kernwaarden

Kwaliteit, Loyaliteit, Oprechtheid, Respect, Vrijheid, Ambitie, Verantwoordelijkheid en Waardering.

Online Business Manager

Wie ben ik?

Naast ondernemer ben ik moeder van twee pubers, Anique en Melle, en getrouwd met Ruben. We wonen in een heerlijk huis in Heerhugowaard met onze hond en kat, een gezellige beestenboel. In mijn vrije tijd doe ik graag aan crossfit, wandel veel met de hond en  breng ik graag tijd door met mijn gezin en vriendinnen.

De mensen om mij heen omschrijven mij als een no nonsens persoon waar het glas altijd halfvol is. Daarnaast ben ik praktisch ingesteld, loyaal, leergierig en flexibel, ik ben gewoon gek op mijn werk! En niet geheel vreemd in mijn vakgebied, ik ben een echte regeltante.

Begin 2018 ben ik gestart als ondernemer, na 20 jaar als directiesecretaresse bij diverse A-merken (Albert Heijn, De Telefoongids, PwC) te hebben gewerkt. Van Online Personal Assistant ontwikkelde ik me bij mijn verschillende klanten door tot Online Business Manager. Om nog meer kennis van het vak op te doen en de basis verder te verstevigen heb ik in 2022 de OBM opleiding bij de Canadese Tina Forsyth gedaan en mag ik me gecertificeerd online business manager® noemen.

online business manager carina mathot

' Het gaat er niet om hoeveel uren je werkt, maar hoeveel werk je in die uren stopt.'

Een van de meest gehoorde redenen om als ondernemer te starten is vrijheid, zelf kunnen bepalen wat je doet, op welke manier, wanneer en met wie. Dat geldt in de basis ook voor mij, zelf aan het stuur staan van mijn bedrijf en werken met degenen waar ik energie van krijg en waar ik een aanvulling kan zijn voor datgene wat mijn klant nodig heeft.

Mijn persoonlijke maar zeker ook zakelijke essentie begint met: Vrijheid: Zichtbaar maken wat er nodig is en de juiste mensen in beweging zetten. Zo krijgen anderen de ruimte om zich te ontwikkelen.

Mijn missie sluit hier naadloos op aan: Vrijheid en ruimte voor ondernemers creëren zodat zij vol energie en ambitie groeistappen met hun bedrijf kunnen realiseren.

Dit zonder al te veel afleiding van allerlei randzaken, die essentieel zijn om een bedrijf te runnen en te laten groeien, maar waar de ondernemer geen energie van krijgt.

Op die manier kunnen ondernemers zich volledig concentreren op het laten groeien van hun bedrijf.

Carina Mathot

Dit zeggen anderen over mij:

Ilse Brommersma

Coach & opsteller

Al ruim 4 jaar werk ik met Carina met ongelofelijk veel vertrouwen en plezier!

Carina ontzorgt zodat jij kan ondernemen, ze is zeer accuraat, heeft dieptekennis van haar vak en denkt met je mee in de breedste zin van het woord én schakelt daarnaast moeiteloos. Haar enthousiasme en doortastendheid zijn aanstekelijk.

Let's work together!

Scroll naar boven